Fisk

Gravad lax med senapstuvad potatis,gräslök
samt citron och dill
155:-

Varmrökt lax med skagenröra samt
kokt potatis och citron
165:-

Lax &skaldjursbiff med vitvinsås och
strimlade grönsaker
185:-

Räkfyllda rödtungarullader med smörsås
samt duchesspotatis
225:-

Ångad torskrygg
med säsongens primörer, dillsmörsås
samt kokt delikatesspotatis
280:-

Kött

Gremolatabakat majskycklingbröst
med potatiskaka och dijonsenapsås
185:-

Pärlhönsbröst
med murkelsås parmesanpotatiskaka
och ugnsbakade körsbärstomater samt friterad svartrot
225:-

Ankbröst med apelsinsmörsås
Grönsaksragu samt rotfruktsgratäng
235:-

Ört & vitlöksmarinerade lammracks med
grönsaker i savoykål samt lammkorv och
potatisgratäng
255:-

Kalvnoisette med cognacsgräddsås samt
pommes Anna och baconlindad minisparris
280:-

Hjortmedaljong med Karl-Johansvampsky, parmesanflarn
och potatiskaka samt mjölkkokt vitlök och sugarsnaps
260:-

Coeur de filet provencale
(helstekt oxfilé med råstekt potatis, rödvinsky
samt vitlökssmör och bakad tomat)
325:-