Välj en varmrätt per sällskap
minimum 10 pers
Fisk
Gravad lax med senapstuvad potatis,gräslök
samt citron och dill
155:-
Varmrökt lax med skagenröra samt
kokt potatis och citron
185:-
Lax &skaldjursbiff med vitvinsås och
strimlade grönsaker
195:-
Räkfyllda rödtungarullader med smörsås
samt duchesspotatis
245:-
Ångad torskrygg
med säsongens primörer, dillsmörsås
samt kokt delikatesspotatis
280:-
Kött
Gremolatabakat majskycklingbröst
med potatiskaka och dijonsenapsås
185:-
Fläskfilénoisetter med pepparsås
och potatisgratäng samt rostade rotfrukter
205:-
Pärlhönsbröst
med murkelsås parmesanpotatiskaka
och ugnsbakade körsbärstomater samt friterad svartrot
245:-
Ankbröst med apelsinsmörsås
Grönsaksragu samt rotfruktsgratäng
255:-
Ört & vitlöksmarinerade lammracks med
grönsaker i savoykål samt lammkorv och
potatisgratäng
275:-
Kalvnoisette med cognacsgräddsås samt
pommes Anna och baconlindad minisparris
280:-
Hjortmedaljong med Karl-Johansvampsky, parmesanflarn
och potatiskaka samt mjölkkokt vitlök och sugarsnaps
260:-
Coeur de filet provencale
(helstekt oxfilé med råstekt potatis, rödvinsky
samt vitlökssmör och bakad tomat)
325:-