Välj en varmrätt per sällskap
minimum 10 pers
Fisk
Laxfilé med saffransås, bakad morot och dillkokt potatis
215:-
Gösfilé med kantareller, potatis & västerbottenpuré
samt sparris och vitvinsås
295:-
Lax &skaldjursbiff med vitvinsås och
strimlade grönsaker
270:-
Räkfyllda rödtungarullader med spetskål, smörsås
samt duchesspotatis
295:-
Ångad torskfile
med fänkål, blomkål, kräftor samt skaldjurssås och dillkokt potatis
315:-
Kött
Gremolatabakat majskycklingbröst
med potatiskaka och dijonsenapsås
210:-
Fläskfilénoisetter med pepparsås
och potatisgratäng samt rostade rotfrukter
235:-
Pärlhönsbröst
med murkelsås parmesanpotatiskaka
och ugnsbakade körsbärstomater samt friterad svartrot
295:-
Ankbröst med jordärtsskockspuré, bakade gulbetor
och portvinssky
265:-
Ört & vitlöksmarinerade lammracks med
grönsaker i savoykål samt lammkorv och
potatisgratäng
325:-
Kalvfilé med tryffelsky samt mjölkkokt vitlök
och friterade rotfrukter
305:-
Hjortmedaljong med rödvinssky, parmesanflarn
och potatiskaka samt örtbearnaise och sugarsnaps
315:-
Coeur de filet provencale
(helstekt oxfilé med råstekt potatis, rödvinsky
samt vitlökssmör och bakad tomat)
395:-