Välj en varmrätt per sällskap

minimum 10 pers

Fisk

Laxfilé med saffransås, bakad morot och dillkokt potatis
215:-

Gösfilé med kantareller, potatis & västerbottenpuré

samt sparris och vitvinsås
295:-

Lax &skaldjursbiff med vitvinsås och
strimlade grönsaker
270:-

Räkfyllda rödtungarullader med spetskål, smörsås
samt duchesspotatis
295:-

Ångad torskfile
med fänkål, blomkål, kräftor samt skaldjurssås och dillkokt potatis

   315:-

Kött

Gremolatabakat majskycklingbröst
med potatiskaka och dijonsenapsås
210:-

Fläskfilénoisetter med pepparsås

och potatisgratäng samt rostade rotfrukter

235:-

Pärlhönsbröst
med murkelsås parmesanpotatiskaka
och ugnsbakade körsbärstomater samt friterad svartrot
295:-

Ankbröst med jordärtsskockspuré, bakade gulbetor

och portvinssky
265:-

Ört & vitlöksmarinerade lammracks med
grönsaker i savoykål samt lammkorv och
potatisgratäng
325:-

Kalvfilé med tryffelsky samt mjölkkokt vitlök

och friterade rotfrukter
305:-

Hjortmedaljong med rödvinssky, parmesanflarn
och potatiskaka samt örtbearnaise och sugarsnaps
315:-

Coeur de filet provencale
(helstekt oxfilé med råstekt potatis, rödvinsky
samt vitlökssmör och bakad tomat)
395:-