Välj en meny per sällskap
minimum 10 pers
Vår & Sommarmenyer
går att beställa för leverans 1 april-30 september
Förrätter
Skagenröra i tunnbrödskorg med löjrom
165:-
Tartar på gravad lax med kapris och senapsdressing
155:-
Färsk vit sparris med löjrom och hollandaisesås
170:-
Vit sparrissoppa med gräslök
140:-
Matjesill med pepparrot, hackat ägg och äpple
135:-
Varmrätter
Ångad torskrygg med duchesspotatis, smörsås samt primörer
295:-
Laxfilé med saffran, citron och dill samt färskpotatis och sockerärtor
245:-
Vårkyckling med gräddkokta murklor, parmesanpotatiskaka
samt ugnsbakade körsbärstomater och friterad svartrot
245:-
Ört & vitlöksmarinerade Lammracks med primörer, potatisgratäng
och rostad vitlökssky
315:-
Oxfilé med rödvinssky, råstekt potatis samt persiljesmör
och vitlöksfrästa bönor
325:-
Desserter
Chokladmousse med kola och färska bär
95:-
Rabarber med färskostkräm och vaniljdrömmar
90:-
Jordgubbar med vaniljgrädde och maräng
90:-
Höst & vintermenyer
Går att beställa för leverans 1oktober-18november samt 13januari-31mars
Förrätter
Hummersoppa med cognacsgrädde
145:-
Löjrom med prästostkräm, rödlök, smetana, pepparrot
samt brödkrisp och brynt smör
170:-
Kräftskagen med sallad, citron och krutonger
145:-
Trattkantarellsoppa
140:-
Gravad oxfilé på salladsbädd med Nobisdressing
och friterad kapris
165:-
Varmrätter
Gösfilé med kantareller, potatispuré smaksatt med västerbottensost
samt spetskål och vitvinsås
265:-
Lyxig fisk & skaldjursgryta med aioli
260:-
Kalvfilé med tryffelsky, mjölkkokt vitlök och friterade rotfrukter
315:-
Hjortmedaljong med rödvinssky, potatiskaka
samt sugarsnaps och örtbearnaise
325:-
Ankbröst med jordärtsskocksspuré, rostade rotfrukter
Samt portvinssky och krispig grönkål
295:-
Oxfilé med gorgonzola, råstekt potatis, bakade gulbetor
samt rostad palsternacka
320:-
Desserter
Creme brulee med lime & passionsfrukt
85:-
Äppelkaka med vaniljsås
90:-
Tiramisu
80:-